Geile amateur misscece (30)

Acties

Informatie

misscece (30)

Bericht van misscece

Ik hou van teasen, en beweeg me lichaam graag voor je. Hou jij wel van een showtje, wees dan niet verlegen en kom snel! hebben wij een klik, dan wil ik ook misschien wel met je afspreken. Ps stiekem zoek ik een sugardaddy, die mij wilt helpen.

Informatie over misscece

Naam: misscece
Leeftijd: 30
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Lasanga en drink graag Wodka 7up, of water. Mijn hobbie(s): Dansen en genieten van het leven.. Mijn favoriete muziek is r&b urban. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Lieve mooie mannen, en i also like the chocolate men. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggystyle en mijn favoriete plekje(s) zijn In jou of mijn bed.. Bij mannen val ik op hun Tanden en mooie grote armen bbc:$. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: ik ben lief voor jou, als jij dat ook voor mij bent.. Mijn Sterrenbeeld is stier. Mooi aan mezelf: Me billen en benen. Mijn levensdoel is: Om me eigen bedrijfje te beginnen.. Mijn levensmotto is: Haal alles uit een dag, je leeft maar 1 x. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Niet geschoren mannen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou